Onze mooie activiteiten!

Yassassin is opgericht op 19 september 1987 door een groep levensgenieters binnen SSRA. Vriendschap, openheid, eerlijkheid en jezelf zijn: dat is bij ons het allerbelangrijkste. Hierdoor is Yassassin door de jaren heen snel uitgegroeid tot een hechte groep leden en een van de grotere disputen van SSRA.

ACCIES

Iedere donderdag staat er voor de borrel op Py een wisselende activiteit op het programma. Dit zijn de meest uiteenlopende dingen: karaoke, comedy, smartlappen zingen, dining in the dark, schaatsen, etc. Maar ook op andere dagen gaan we er graag op uit met z’n allen. Tijdens een warme zomerdag chillen in het park, de creativiteit op z’n loop laten bij een themafeest of fancy dineren met kerst.

KONINGSDAG

Ieder jaar op 27 april kleurt de gehele stad oranje. Onze lievelingskleur! Dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven en dus pakken we allemaal uit om te feesten op een - vaak iets te kleine - boot. Altijd een denderend succes waarbij we al schommelend door de grachten varen. Er is pas één keer iemand overboord gekukeld en zij stond twee tellen laten alweer met een grote glimlach te dansen.

FESTIVALS

Bij Yassassin is iedereen altijd in voor een feestje. Geen verassing dus dat je altijd wel een salamander ziet swingen op een festival. Wist je dat Yassassin zelfs meermaals een eigen festival heeft georganiseerd: Zonnesteek! Dat wil je echt niet missen. Traditie is ook dat we ons in groten getale verzamelen op het Lowlands terrein in Biddinghuizen. Hier zijn we te herkennen aan onze oranje stok met salamander. En waar de een om negen uur ’s ochtends pas het bed in duikt, is de ander alweer aan het genieten van de ochtend yoga. Voor ieder wat wils dus!

WINTERSPORT

Voor de fanatiekelingen en sneeuwfanaten, glijden we ieder jaar met elkaar zo snel mogelijk van de berg af. Genieten in de sneeuw én in de apres ski. Tip! Drink net iets te veel biertjes zodat je een ware pro van die laatste helling glijdt. Van beginner tot gevorderde: voor ieder is dit elk jaar een week om nooit te vergeten!

VAKANTIES

Ieder jaar zijn we het eerste weekend van november en mei met elkaar te vinden op ons Yassassin weekend. Van boerderijhuis in Drenthe tot aan de duinen bij Schoorl. Het maakt eigenlijk niet uit waar we zijn, overal vermaken we ons. Chillen, spelletjes, feestjes én op avontuur bij de lokale hotspots. Om de vijf jaren vieren we daarnaast ons lustrum met een uitgebreide vakantie!

LAST MAN STANDING (LMS)

Heb je balans, kun je een beetje dobbelen en kun je goed tegen een glas sterke drank? Dan is onze dispuutsactiviteit helemaal jouw ding. Op creatieve wijze hebben wij onze eigen draai aan mexxen gegeven én dit spelen we dan het liefst met vodka. Het uiteindelijke doel is simpel: Kun jij als langst blijven staan op de befaamde Yassassin balk?