Onze mooie activiteiten!

'n Stukje geschiedenis

Yassassin is opgericht op 19 september 1987 door een groep levensgenieters binnen SSRA. Sinds de oprichting hechten wij veel waarde aan onze statuten en tradities en hanteren wij de salamander als logo. Al snel groeide Yassassin uit tot een hechte groep leden en een van de grotere disputen van SSRA.

Last Man Standing (LMS)

Al jarenlang is mexxen het drankspelletje waar alle Yassassinners van genieten. Omdat wij dit spelletje, met onze eigen regels en het liefst met vodka, en de enerverende ervaring die daarbij hoort graag met anderen wilden delen, organiseert Yassassin de verenigingsactiviteit Last Man Standing. Last Man Standing is een mexx-toernooi, waarbij het er letterlijk om gaat wie het langst kan blijven staan...

Zonnefeest

Ter ere van onze dies natalis organiseren wij jaarlijks het Zonnefeest. Het feest is verspreid over twee dagen, de eerste avond wordt een reünistenborrel georganiseerd en de tweede dag wordt een groots feest gegeven voor alle vrienden, familie en andere disputen.

Wintersport

Elk jaar vertrekken wij in de lente met een grote groep Yassassinners naar de sneeuw voor een week vol wintersportplezier en drankspelletjes. Snowboarden, skiën, après-skiën, de busreis, mexxen, uitgaan, Abraxas, kortom een week waar alle Yassassinners, beginners en ervaren wintersporters, elk jaar weer naar uitkijken.

Weekend

Naast de wintersport trekken wij ook twee ker per jaar het land in voor een lang weekend. Van Brabant en Drenthe tot een huisje op Texel, het is altijd weer een mooi weekend waarin we relaxen, voetballen, zwemmen, uitwaaien op het strand, bier drinken, mexxen en uitgaan in de lokale hotspot. Zoals je ziet zijn de foto's niet altijd even scherp.

Feesten / uitgaan

We zijn buiten de vereniging ook te vinden op andere leuke feesten. Zo worden er vele festivals bezocht, van Lowlands tot technofeestjes. Tijdens het weekend heb je dan ook erg veel aan Yassassiners die nog niet genoeg hebben van het leven op Py alleen.

Veel meer...

We hebben ook nog veel andere activiteiten, zoals het kerstdiner, broertjes-zusjes-dag, koningsdag, gaan we uit in andere studentensteden en drinken we ook graag op andere dagen dan donderdag een biertje op de sociëteit of daarbuiten, denk aan bbq's in het park. Daarnaast zijn we graaggeziene deelnemers aan vele verenigingsactiviteiten, zoals de bierestafette en de sportdag, waarin we ieder jaar weer tot hoge prestaties komen.